Az áruházláncokban, kis ABC-ben, pékáru mintaboltokban se szeri se száma a különféle kenyereknek. Mára az ember egy egyszerű közértben is 8-10 féle kenyérből választhat.A legkülönfélébb fajtái kaphatóak, hiszen a hagyományos fehér lisztből készült házi kenyereken kívül választhatjuk a félbarnát, rozsosat, magvasat, tönkölybúzából vagy grehem lisztből készültet vagy zabosat. És természetesen ha diétázunk vagy tudatosan táplálkozunk, választhatjuk a speciális lisztekből és válogatottan egészséges alapanyagokból készült cipókat és vekniket egyaránt.Azonban az utóbbi időben elkezdtek a pékáru mintaboltok polcain megjelenni, olyan különleges termékek is mint a chia magos vagy a paleo kenyér és újabban felfedezte a sütőipar a gesztenyelisztet is!

herbstgenuss-kenyer-2

A Gere Pékség kínálata – a kenyereket tekintve is- igen szélesnek mondható, hiszen jelenleg is közel 120-130 féle különböző termék várja a vásárlókat. Egy átlagos pékségben ez a szám jó, ha eléri az 50-et 60-at. Ennek ellenére úgy éreztük, hogy hiányzik kínálatunkból egy valóban egyedi de egyben trendi kenyérkülönlegesség, amit máshol nem igazán lehet kapni remélve ezzel is, hogy hűséges vásárlóinkat tovább kényeztethetjük.

Így esett a választásunk az Őszi cipóra, ami egy nagyon szép, különleges és nagyon finom kenyér különlegesség.

Az Őszi cipó 300gr-os kiszerelésben lesz kapható majd boltjainkban és egyedi, színes csomagolás teszi még figyelemfelkeltőbbé.

Különlegességét az adja, hogy gesztenyelisztet tartalmaz, ami számos jótékony élettani hatással rendelkezik. Aminósav és rost tartama magas, számos vitamin megtalálható benne és nem utolsó sorban a gesztenyeliszt határozza meg a cipó ízvilágát.

Ezen felül tartalmaz még egy ősi gabonafélét, az alakort. Az alakor is magas vitaminokban és ásványi anyagokban, valamint a fehér liszthez képest kevesebb szénhidrátot is tartalmaz.Ami figyelemre méltó, hogy ezeken felül tartalmaz még tönkölybúza, zab és árpa pelyhet, teljes kiőrlésű tönkölybúza kovászt és lenmagot, valamint napraforgómagot.

Úgy gondoljuk, hogy ennyi kiváló alapanyagot egy termékben talán még soha nem tettünk.

Az Őszi cipó-t fokozatosan vezetjük be mintaboltjainkba november 10.-től.  Kóstolásra is van lehetőség, mert ezzel együtt vezetjük be boltról boltra járva!

 Az Őszi cipót elsősorban a különleges, egyedi ízvilágot keresőknek, a tudatosan táplálkozóknak illetve a hagyományos fehér vagy félbarna kenyeret kerülő vásárlóinknak ajánljuk elsősorban, de amennyiben egy finom, ízletes magas élvezeti értékkel rendelkező, illatos terméket keres, akkor bátran ajánljuk figyelmébe legújabb kenyérkülönlegességünket!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.