Karrier

 1. Gere Pékség, mint munkaadó

   

   

  A Gere Pékség 7 mintaboltjával és közel 130 viszonteladói partnerrel Pest megye egyik legnagyobb munkaadója. Vállalkozásunkat 1936-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy friss, minőségi pékáruval lássuk el Szigetszentmiklóst és a környező településeket. A termelés napjainkban 1100m2-en folyik, közel 100 munkatárssal dolgozunk együtt. Továbbra is valljuk alapítónk filozófiáját: „ …. Minőségi terméket kizárólag minőségi alapanyagokból, hozzáadott szakértelem mellett lehet előállítani!”

   

   

 2. Állásajánlataink

  Termelés

  • Műszakvezető
  • Pék szakmunkás
  • Betanított segédmunkás
  • Árukiadó
  • Kisegítő munkatárs
   • Ládamosó
   • Takarító

  Bolthálózat (Szigethalom, Szigetszentmiklós, Taksony, Budapest – Fehérvári úti piac)

  • Boltvezető
  • Bolti eladó

  Diákmunka

 3. Értékeink

  Ismerje meg, hogy a Gere Pékség, mint munkaadó, milyen értékeket tart fontosnak és ezeket hogyan kívánjuk minden munkatársunk részére biztosítani.

  A munka nekünk szórakozás

  Életünk nagy részét munkahelyünkön töltjük. Az itt eltöltött idő minősége alapvetően befolyásolja munkatársaink munkakedvét, motiváltságát, lelkesedését. Abban hiszünk, hogy kollégáinknak olyan munkakörülményeket és ezzel párhuzamosan olyan munkahelyi légkört kell teremtenünk, hogy az itt eltöltött idő számunkra is hasznos és értelmes legyen.

   

  Siker – és teljesítményorientáltág másképp

  Számunkra a siker nem kizárólag az általunk nyújtott pénzügyi teljesítmény, hanem annál sokkal több összetevője van.

  Így a kiváló minőségű termékek folyamatos biztosítása, a jó üzleti kapcsolatok, a vásárlók elégedettsége, a pontos kiszállítás, egy sikeres termék ötlet, egy jól sikerült műszak a termelésben, és a kiváló értékesítési csapatmunka egyaránt hozzájárul a közösen elért sikerünkhöz.

   

  Munka és család

  A legjobb motiváció szerintünk a családdal együtt töltött tartalmas idő. A munkahelyi tartózkodásunk ideje egyensúlyban kell, hogy legyen a magánéletünkkel. Ezért munkatársaink egy részének nem írjuk elő, mikor és hogyan dolgozzon. A munkarendet közösen, közvetlen vezetőjével egyeztetve alakítják ki, figyelembe véve a dolgozó magánéletét is.  

   

  Környezetbarát munkahely

  Munkánk során környezetünk biztonsága és fenntarthatósága elengedhetetlen!

  Üzemünk kialakításakor is számoltunk a környezetbarát megoldásokkal és továbbra is keressük azokat. Munkatársaink szelektíven gyűjtik a munkájuk során keletkező hulladékot. Az általunk használt zacskók környezetkímélők. Üzemünk a sütés során keletkezett hőt újrahasznosítja és modern kemencéink jobb hőmegtartó képességének köszönhetően kevesebb energiát használunk sütéskor.

  Energia igényünk egy részét napelemekkel biztosítjuk. A környezettudatos gazdálkodás iránti igényt minden egyes munkatársunktól elvárjuk.   

   

  Megbízható, stabil munkahely

  A Gere Pékség kiemelten ügyel az időpontok pontos betartására. Legyen szó akár a bérek kifizetéséről, a törvényi előírások betartásáról, adózási kötelezettségről, munkavállaló bejelentéséről, sütési és szállítási határidőről. Munkatársainkra hosszú távon számítunk. Folyamatosan keressük az újdonságot és különlegességet termékeinkkel, innovációs beruházásainkkal a jövőnkbe fektetünk be.

 4. Juttatások

 5. Jelentkezés