Stangli baconos

A baconos stanglit mindig frissen sütjük boltjainkban. Igazi reggeli finomság. A friss, puha stangli tetejét baconszalonnával díszítjük.

 

ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK

BL-55 liszt, víz, baconszalonna (sertés hús 96,1%, étkezési só, dextróz, cukor, antioxidáns: nátrium- aszkorbát, fűszerkivonatok, tartósítószer: nátrium-nitrit, bükkfafüst), sajt (tehéntej, kultúra, oltóanyag, só), étolaj, élesztő, sovány tejpor, margarin (finomított és frakcionált növényi olajok (pálma, repcemag), víz, emulgeálók: zsírsavak mono-, és digliceridjei, napraforgó lecitin; só, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vaj aroma, színezék: béta- karotin), só, cukor, Frigomalt II (búza (liszt, malátaliszt, glutén), stabilizátor: E466; emulgálószerek: E472e, repcelecitin; cukor, csomósodást és lesülést gátló anyag: E341; lisztkezelő (javító) szer: E300, enzimek), Szaturnusz LC (búzaliszt, emulgeálószer: E472e, lisztkezelő (javító) szer: E300, enzimek).

 

átlagos tápérték adatok 100 G termékben

energia (kJ/kcal)1356 kJ / 323 kcal
zsír11
– ebből telített zsír4,3
szénhidrát45
– ebből cukor2,9
rost2,2
fehérje9,4
1,7