Az elmúlt évek egyik slágerteméke. A puha és illatos stanglit a sütést követően fokhagymakrémmel vastagon megkenjük.
átlagos tápérték adatok 100 G termékben
energia (kJ/kcal) | 1283kJ / 304kcal |
zsír | 5,5 |
– ebből telített zsír | 1,5 |
szénhidrát | 54 |
– ebből cukor | 4,5 |
rost | 3 |
fehérje | 7,8 |
só | 4,3 |
ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK
BL-55 liszt, víz, fokhagyma granulátum, étolaj, fokhagymakrém, dekor só, sovány tejpor, élesztő, margarin, só, cukor, Szaturnusz LC.Fokhagymakrém: összetevők: nyers fokhagyma, víz, étkezési só, finomított növényi olaj (napraforgó), étkezési sav (citromsav), módosított kukorica-keményítő, sűrítőanyag (xantán), tartósítószerek (kálium- szorbát, kálium-metabiszulfit*). *Kén-dioxidot tartalmaz. Margarin Accento, sütő: összetevők: finomított és frakcionált növényi olajok (pálma, repcemag), víz, emulgeálók: zsírsavak mono-, és digliceridjei, napraforgó lecitin; só, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vaj aroma, színezék: béta-karotin. Fokhagyma granulátum: összetevők: nyers fokhagyma.