Fokhagymás stangli

Az elmúlt évek egyik slágerteméke. A puha és illatos stanglit a sütést követően fokhagymakrémmel vastagon megkenjük.

 

ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK

BL-55 liszt, víz, fokhagyma granulátum, étolaj, fokhagymakrém, dekor só, sovány tejpor, élesztő, margarin, só, cukor, Szaturnusz LC.Fokhagymakrém: összetevők: nyers fokhagyma, víz, étkezési só, finomított növényi olaj (napraforgó), étkezési sav (citromsav), módosított kukorica-keményítő, sűrítőanyag (xantán), tartósítószerek (kálium- szorbát, kálium-metabiszulfit*). *Kén-dioxidot tartalmaz. Margarin Accento, sütő: összetevők: finomított és frakcionált növényi olajok (pálma, repcemag), víz, emulgeálók: zsírsavak mono-, és digliceridjei, napraforgó lecitin; só, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vaj aroma, színezék: béta-karotin. Fokhagyma granulátum: összetevők: nyers fokhagyma.

 

átlagos tápérték adatok 100 G termékben

energia (kJ/kcal)1283kJ / 304kcal
zsír5,5
– ebből telített zsír1,5
szénhidrát54
– ebből cukor4,5
rost3
fehérje7,8
4,3