
A hosszú érésű kovásszal készült hagymás kenyerünk belseje tömör, héja vékony és ropogós. Felületét rozsliszttel szórjuk meg. Naponta többször is sütünk belőle üzleteinkben!
átlagos tápérték adatok 100 G termékben
energia (kJ/kcal) | 1080 kJ / 258 kcal |
zsír | 2,8 |
– ebből telített zsír | 1,5 |
szénhidrát | 50,0 |
– ebből cukor | 0,7 |
rost | 2,3 |
fehérje | 6,9 |
só | 1,76 |
ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK
BL-80 búzaliszt, víz, szárított hagyma (5%) [hagyma, pálmaolaj, liszt, só], RL-90 rozsliszt, élesztő, só, glutin, folyékony kovász [kovászból származó élő mikroorganizmus készítmény (víz, kovász élesztő, kovász baktérium), rozsliszt, maláta búzaliszt, sűrítő: xantán], sütőszer [búzaliszt, dextróz, lisztkezelő szer (aszkorbinsav), enzimek (amiláz, lipáz, xilanáz) (búza)].