A hosszú érésű kovásszal készült olívás kenyerünk belseje tömör, héja vékony és ropogós. Felületét rozsliszttel szórjuk meg. Naponta többször is sütünk belőle üzleteinkben!
átlagos tápérték adatok 100 G termékben
energia (kJ/kcal) | 992 kJ / 237 kcal |
zsír | 1,3 |
– ebből telített zsír | 0,4 |
szénhidrát | 48,0 |
– ebből cukor | 0,2 |
rost | 2,4 |
fehérje | 6,6 |
só | 1,77 |
ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK
BL-80 búzaliszt, víz, olívabogyó (5%) [olívabogyó, víz, só, tejsav, citromsav], RL-90 rozsliszt, élesztő, só, glutin, folyékony kovász [kovászból származó élő mikroorganizmus készítmény (víz, kovász élesztő, kovász baktérium), rozsliszt, maláta búzaliszt, sűrítő: xantán], sütőszer [búzaliszt, dextróz, lisztkezelő szer (aszkorbinsav), enzimek (amiláz, lipáz, xilanáz) (búza)].