A hosszú érésű kovásszal készült paradicsomos kenyerünk belseje tömör, héja vékony és ropogós. Felületét rozsliszttel szórjuk meg. Naponta többször is sütünk belőle üzleteinkben!
átlagos tápérték adatok 100 G termékben
energia (kJ/kcal) | 1030kJ / 246 kcal |
zsír | 2,1 |
– ebből telített zsír | 0,5 |
szénhidrát | 48,0 |
– ebből cukor | 0,5 |
rost | 2,5 |
fehérje | 6,7 |
só | 1,8 |
ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK
BL-80 búzaliszt, víz, szárított paradicsom (4%) [repce olaj, szárított paradicsom, ivóvíz, fokhagyma, kapribogyó, fűszerek, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyagok: ecetsav, citromsav], RL-90 rozsliszt, élesztő, só, fűszerkeverék [rozmaring, kakukkfű, bazsalikom, borsikafű, tárkony], glutin, folyékony kovász [kovászból származó élő mikroorganizmus készítmény (víz, kovász élesztő, kovász baktérium), rozsliszt, maláta búzaliszt, sűrítő: xantán], kurkuma, sütőszer [búzaliszt, dextróz, lisztkezelő szer (aszkorbinsav), enzimek (amiláz, lipáz, xilanáz) (búza)].