
A rozsos vekni tésztája hasonló a rozsos cipóéhoz, , felületét szezámmaggal szórjuk meg.
átlagos tápérték adatok 100 G termékben
energia (kJ/kcal) | 1168 kJ / 276 kcal |
zsír | 3,4 |
– ebből telített zsír | 0,9 |
szénhidrát | 53 |
– ebből cukor | 0,7 |
rost | 2,6 |
fehérje | 7,4 |
só | 1,7 |
ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK
BL-80 liszt, víz, RL-90 liszt, szezámmag, élesztő, só, Elasztó (invertált cukorszirup, részben keményített növényi olaj (pálma, repcemag), víz, emulgeálószerek: (E476) poricinolsav poligliceridje, (E471) zsírsavak mono-, és digliceridjei), Rogana (termikusan feltárt rozs), Brotmax (búzamaláta liszt, búzaglutén, szőlőcukor, búzaliszt, emulgeátorok: E471, repcelecitin; savanyúságot szabályzó anyag: E262, lisztkezelő (javító) szer: E300, enzimek), BAS hell (kovász (rozsliszt, víz, kovászmag), savanyúságot szabályzó anyag: ecetsav), bécsi kenyérfűszer (kömény, édeskömény, koriander).