Rozsos vekni, szezámmagvas 500g

A rozsos vekni tésztája hasonló a rozsos cipóéhoz, , felületét szezámmaggal szórjuk meg.

 

 

átlagos tápérték adatok 100 G termékben

energia (kJ/kcal)1168 kJ / 276 kcal
zsír3,4
– ebből telített zsír0,9
szénhidrát53
– ebből cukor0,7
rost2,6
fehérje7,4
1,7

ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK

BL-80 liszt, víz, RL-90 liszt,  szezámmag, élesztő, só, Elasztó (invertált cukorszirup, részben keményített növényi olaj (pálma, repcemag), víz, emulgeálószerek: (E476) poricinolsav poligliceridje, (E471) zsírsavak mono-, és digliceridjei), Rogana (termikusan feltárt rozs), Brotmax (búzamaláta liszt, búzaglutén, szőlőcukor, búzaliszt, emulgeátorok: E471, repcelecitin; savanyúságot szabályzó anyag: E262, lisztkezelő (javító) szer: E300, enzimek), BAS hell (kovász (rozsliszt, víz, kovászmag), savanyúságot szabályzó anyag: ecetsav), bécsi kenyérfűszer (kömény, édeskömény, koriander).