Pékségünk sikerének kulcsa kollégáinkban rejlik. Kizárólag az ő szakértelmüknek, lelkesedésüknek és az általuk képviselt értékeinknek köszönhetjük, hogy napról napra sikeresen haladunk a közös céljaink felé. Éppen ezért mindent megteszünk ahhoz, hogy lojalitásukat kiérdemeljük, és minden eszközzel támogatjuk őket a tanulásban, fejlődésben.
Gere Pékség karrier és munkavállalás

 

Felkeltettük érdeklődését? lépjen velünk kapcsolatba!

Szeretne Ön is Gere Pékség csapatának tagja lenni? Töltse ki az alábbi űrlapot, vegye fel velünk a kapcsolatot és megadott elérhetőségén hamarosan felkeressük.

  Önéletrajz feltötlése:

  A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

  Az alábbi dokumentumban tájékoztatjuk személyes adatai kezelésének részleteiről. Az Elfogadásra kattintással, vagy a fenti dokumentum aláírt visszaküldésével az alábbiak szerinti adatközlésünkhöz Ön határozottan, kifejezetten és önkéntesen hozzájárul. Kérjük, hogy jelentkezését és az esetleg kapcsolt iratait csak akkor küldje el, ha az alábbiakat részletesen áttanulmányozta és ezt követően rákattint az Elfogadás jelzésre, vagy jelentkezésével együtt az Elfogadás beikszelése mellett a jelen Tájékoztatót is aláírva visszaküldi.

  » Aktuális állásajánlataink

  » Árukiadó

  » Bolti eladó

  » Pék

  » Sofőr

  » Takarító