HÁROM GENERÁCIÓS PÉKSÉG

Gyerekkorunkban teljesen természetes volt, hogy mindig volt friss kenyér és péksütemény az asztalunkon. Akkoriban nem is tudtuk, hogy mennyire kiváltságos helyzetben voltunk a többi gyerekhez képest.

Még csak nem is sejtettük, hogy a nagypapánk által 1936-ban alapított családi pékség a mi életünkben is meghatározó pont lesz. 2017-ben vettük át a pékség vezetését édesapánktól, aki nagy gondossággal őrizte meg nekünk családi örökségünket.
Az idők változnak, de meggyőződésünk semmit sem változott alapításunk óta. Napjaink alapvető élelmiszere a kenyér egyre inkább elveszíti jelentőségét. Minden nap fogyasztjuk, de nem hagyunk magunknak időt arra, hogy valóban élvezzük annak ropogós héját, ízletes belsejét.

Pedig az igazi kenyérnek lelke van. Friss illata, ropogós héja és különleges íze olyan élményt nyújt, amit ma már kevesen ismernek. Napról napra azért dolgozunk, hogy ezt az elfeledett élményt újra visszahozzuk a hétköznapokba.

Mindent, amit teszünk, egyetlen célt szolgál: A múlt értékeit megőrizve egy fenntartható jövőt építeni, ezért a generációkon átívelő tradíciót és a hagyományos receptúrát ötvözzük a modern, környezetkímélő előállítási technológiával.

Célunk, hogy visszahozzuk az igazi kenyér élményét a mindennapokba, és valódi értéket teremtsünk elsilányodó világunkba.

Gere Pékség A három generációs pékség

A múltat megőrizve a jövőt építjük

Minden, amit teszünk a hosszú távú fejlődést szolgálja. Ragaszkodunk a hagyományos receptúrák megőrzéséhez, de modern technológia és technikai megoldásokat alkalmazunk. Működésünk nagy terhet ró környezetünkre, ezért folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amikkel csökkenthetjük ezt a hatást.

Jövőnket gyermekeink jelentik, ezért fontos, hogy egészséges és tápláló élelmiszerekhez jussanak. Felelősségünknek érezzük, hogy tudásunkat tovább adjuk a fiatalabb generációknak, hogy ők is megismerjék a kenyérkészítés kultúráját és hagyományait.
Hagyományos receptúrát és modern technológiát alkalmazunk pékségünkben.

 

Értéket teremtünk

Kenyereink és péksüteményeink sütésekor mindig fogyasztójának érdekeit tartjuk szem előtt. Ezért gondosan válogatjuk meg alapanyagainkat, gazdagon töltjük meg töltelékkel süteményeinket és mindig rászánjuk azt az időt, amit a hagyományos előállítási folyamatok igényelnek.

 

Megbecsüljük egymást

Mi vagyunk a harmadik generáció a pékség életében. Úgy gondoljuk, hogy a legfontosabb, amit tehetünk hosszú távú fennmaradásunk érdekében az, hogy tisztességgel és szeretettel bánunk egymással, mind munkatársaink, mind vásárlóink körében.

A kenyér lelke a kovász, pékségünké pedig a nálunk dolgozó emberek. Szakértelmükkel, szeretetükkel és kezük melegével készítik a kenyereket, átadják a kenyér iránti szenvedélyünket és mosolyogva szolgálják ki vendégeinket.

Vásárlóink számára mindig a legjobbat nyújtjuk, termékeink minőségében, üzleteink hangulatában és a kiszolgálásunk stílusában egyaránt. Nevünket és arcunkat adjuk a termékeinkhez, ami generációk óta garanciát jelent a megbízhatóságra, törődésre és szakértelemre.

A kenyér lelke a kovász. A Gere Pékség sütődéje.