Biztos sokszor hallottuk gyerekkorunkban szüleink, nagyszüleink intelmét, miszerint nem indulhat a nap reggeli nélkül. A reggeli az első fontos étkezés, amely pótolja az éjszaka folyamán felhasznált tápanyagokat. Energiával tölti fel szervezetünket, fokozza a szellemi teljesítményt, felpörgeti az anyagcserét és az agyműködést. Felgyorsult életvitelünk szintén nem segít bennünket abban, hogy a napot nyugodt körülmények között egy reggeli étkezéssel indítsuk.

Szerencsére napjainkban már számos lehetőségünk van arra, hogy tápláló és egészséges és könnyen elfogyasztható reggelihez jussunk, amit akár munkába menet is elfogyaszthatunk. Mára a pékségek, élelmiszerboltok is felismerték, hogy sokaknak van igénye a reggeli elfogyasztására, de nincs idejük leülni vagy beülni valahová és ott megenni. Mostanra egy igen széles áruválaszték áll rendelkezésükre, amiből bőven válogathatnak kedvünkre.

A Gere pékség a térségben elsők közt ismerte fel, hogy a meleg vagy még langyos péksütemények, a helyben, frissen készített szendvicsek, joghurtok mellett a főzött akár elvitelre is kérhető minőségi kávé is fontos a reggeli vásárlók számára. A vásárlói igények azonban itt nem érnek véget. Megerősödött a reform termékek iránti kereslet, a tudatosan táplálkozó vásárlók száma pedig csak egyre több. A fehér lisztből készült sütemények helyett egyre gyakrabban vásárolnak teljes kiőrlésű, szénhidrátcsökkentett péksüteményeket és ezek mellé egyre gyakrabban kérnek kávét, tejeskávét elvitelre.

A folyamatosan változó vásárlói igényekre reagálva mára üzleteinkben számos termék megtalálható, vannak köztük időszakos termékek is, amiket kifejezetten a nap ezen időszakában sütünk és értékesítünk. Ha kora reggel betérünk a Gere pékség üzleteinek egyikébe lehetőségünk van több, mint 10 féle szendvicsből és közel 30 különböző péksüteményből válogatni.

 

hájas sütemény