A vasárnapi ebédek desszertje. A kelt tésztát darált dióval gazdagítjuk.
Vaníliasodóval ajánljuk.
átlagos tápérték adatok 100 G termékben
| energia (kJ/kcal) | 1468 kJ / 349 kcal |
| zsír | 6,14 |
| – ebből telített zsír | 1,6 |
| szénhidrát | 63,66 |
| – ebből cukor | 22,09 |
| rost | 2,45 |
| fehérje | 8,19 |
| só | 0,54 |
ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK
BL-55 liszt, Víz, Cukor, Sütő margarin(finomított növényi olajok és zsírok (kókusz, napraforgó, pálma, repce változó arányban), víz, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei (E471)), só (0,2%), tartósítószer (szorbin sav (E200), kálium-szorbát (E202)), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav (E330)), aroma, színezék (karotinok (E160a)), Elasztó, Zea-soft (tartós margarin, összetevők: növényi zsír, növényi olaj cukor, víz, emulgeálószer E471., Dejó (diópótló adalék): összetevők:búzacsíra, őrölt napraforgó bél, cukor, dió aroma, rum aroma), Dió favorit, Élesztő effekt, sovány porkészítmény, Vaníliás cukor, Só, Péküzemi keverék tojáspor,(Teljes tojáspor, zsíros tejpor) Étolaj, Fahéj, Gamma Uni (összetevők: búzaliszt, növényi olaj (repce), lisztkezelőszer (aszkorbinsav), enzim (alfa-amiláz, celluláz, glükóz oxidáz, triaglicerol lipáz, xilanáz)(búza), inaktív élesztő.