Aranygaluska

A vasárnapi ebédek desszertje. A kelt tésztát darált dióval gazdagítjuk.
Vaníliasodóval ajánljuk.

 

ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK

BL-55 liszt, víz, cukor, margarin (finomított és frakcionált növényi olajok (pálma, repcemag), víz, emulgeálók: zsírsavak mono-, és digliceridjei, napraforgó lecitin; só, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vaj aroma, színezék: béta-karotin), dejó (búzacsíra, őrölt napraforgó bél, cukor, dió aroma, rum aroma), Kozomaxx (búzaliszt, növényi zsiradék (pálma), étkezési só, szőlőcukor, stabilizátor: E466, emulgeálószerek: E471, E472e, repcelecitin; sovány tejpor, aromák, tojáspor, fűszerek, csomósodást és lesülést gátló szer: E341, lisztkezelő (javító) szer: E300, enzimek), élesztő, sovány tejpor, vaníliás cukor, só, étolaj, fahéj.

átlagos tápérték adatok 100 G termékben

energia (kJ/kcal)1395 kJ / 331 kcal
zsír7,3
– ebből telített zsír2,8
szénhidrát58
– ebből cukor12
rost2,5
fehérje7,3
0,87