Búzacsírás leveles szilvalekvár töltelékkel

Könnyű leveles tésztájába csíráztatott búzaszemet keverünk, majd szilvalekvárral töltjük meg. A búzacsíra gazdag vitaminokban, valamint ásványi anyagokban. Egészségtudatos étrendbe is könnyen beilleszthető.

 

ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK

Szilva lekvár (gyümölcspüré (gyümölcsök változó arányban: szilva 23%, alma 20%), aszalt szilva 22%, glükózszörp, cukor, étkezési sav: E330, szilva aroma), BL-55 liszt, víz, leveles margarin (finomított és frakcionált növényi olajok (pálma, repcemag), víz, emulgeálók: zsírsavak mono-, és digliceridjei, napraforgó lecitin; só, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vaj aroma, színezék: béta- karotin), Provito (lenmag (60%), búzaliszt, só, lisztjavítószer: aszkorbinsav (E300), enzimek (oxidoreduktáz, hidroláz), fűszer (kurkuma)), Vito (búza, ivóvíz, árpamaláta kivonat, savanyúságot szabályzó anyag (Nátrium-acetátok E262), cukor, só), élesztő, étolaj.

 

átlagos tápérték adatok 100 G termékben

energia (kJ/kcal)1524 kJ / 362 kcal
zsír10
– ebből telített zsír4,0
szénhidrát61
– ebből cukor40
rost5,3
fehérje4,6
0,66