Kelttésztából készült croissant holland kakaóval töltve, felületét aranybarnára sütjük.
átlagos tápérték adatok 100 G termékben
| energia (kJ/kcal) | 1651 kJ / 392 kcal |
| zsír | 6,97 |
| – ebből telített zsír | 3,39 |
| szénhidrát | 72,43 |
| – ebből cukor | 24,36 |
| rost | 2,46 |
| fehérje | 8,75 |
| só | 0,41 |
ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK
BL-55 liszt, Víz, Kakaós töltelék(Cukor, módosított keményítő, búzakeményítő, sovány kakaó, zsírostejpor, sűrítőanyag: nátrium-alginát, térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium-karbonát), aroma, étkezési só, porított zsírok (pálma, tejjel), tapadásgátló anyag: kalcium-szulfát.), Sütő margarin(finomított növényi olajok és zsírok (kókusz, napraforgó, pálma, repce változó arányban), víz, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei (E471)), só (0,2%), tartósítószer (szorbin sav (E200), kálium-szorbát (E202)), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav (E330)), aroma, színezék (karotinok (E160a)), Cukor, Plunder mix(búzaliszt, búzaglutén, dextróz, emulgálószer (E472e, lecitin), vaj aroma, só, savópor(tejjel), térfogatnövelő szer: di foszfát sűrítőanyag: guarliszt, ínaktivált szárított élesztő, enzim, lisztjavító szer aszkorbinsav.), Élesztő effekt, tojáslé(étkezési tojás, étkezési sav (citromsav), tartósítószer (kálium-szorbát)), Só,