
Kelttésztából készült croissant holland kakaóval töltve, felületét aranybarnára sütjük.
átlagos tápérték adatok 100 G termékben
energia (kJ/kcal) | 1421 kJ / 366 kcal |
zsír | 5,5 |
– ebből telített zsír | 2,5 |
szénhidrát | 64 |
– ebből cukor | 29 |
rost | 3,3 |
fehérje | 6,1 |
só | 0,67 |
ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK
BL-55 liszt, Kakaó Classik (cukor, sovány kakaópor, módosított keményítő: E1414, rum aroma), víz, margarin (finomított és frakcionált növényi olajok (pálma, repcemag), víz, emulgeálók: zsírsavak mono-, és digliceridjei, napraforgó lecitin; só, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vaj aroma, színezék: béta- karotin), cukor, Kozomaxx (búzaliszt, növényi zsiradék (pálma), étkezési só, szőlőcukor, stabilizátor: E466, emulgeálószerek: E471, E472e, repcelecitin; sovány tejpor, aromák, tojáspor, fűszerek, csomósodást és lesülést gátló szer: E341, lisztkezelő (javító) szer: E300, enzimek), élesztő, kalácsfény (tejfehérje, teljes tojáspor, emulgeálószer: E339, aroma, színezék: béta-karotin), só.