Holland kakaós croissant

Kelttésztából készült croissant holland kakaóval töltve, felületét aranybarnára sütjük.

 

ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK

BL-55 liszt, Kakaó Classik (cukor, sovány kakaópor, módosított keményítő: E1414, rum aroma), víz, margarin (finomított és frakcionált növényi olajok (pálma, repcemag), víz, emulgeálók: zsírsavak mono-, és digliceridjei, napraforgó lecitin; só, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vaj aroma, színezék: béta- karotin), cukor, Kozomaxx (búzaliszt, növényi zsiradék (pálma), étkezési só, szőlőcukor, stabilizátor: E466, emulgeálószerek: E471, E472e, repcelecitin; sovány tejpor, aromák, tojáspor, fűszerek, csomósodást és lesülést gátló szer: E341, lisztkezelő (javító) szer: E300, enzimek), élesztő, kalácsfény (tejfehérje, teljes tojáspor, emulgeálószer: E339, aroma, színezék: béta-karotin), só.

átlagos tápérték adatok 100 G termékben

energia (kJ/kcal)1421 kJ / 366 kcal
zsír5,5
– ebből telített zsír2,5
szénhidrát64
– ebből cukor29
rost3,3
fehérje6,1
0,67