Az omlós tésztához főtt burgonyát és tökmagot adunk. Felületét tökmaggal díszítjük. Boltjainkban frissen sütjük.
átlagos tápérték adatok 100 G termékben
energia (kJ/kcal) | 1298 kJ / 308 kcal |
zsír | 13,5 |
– ebből telített zsír | 3,8 |
szénhidrát | 39 |
– ebből cukor | 0,8 |
rost | 1,9 |
fehérje | 7,7 |
só | 1,38 |
ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK
BL-55 liszt, víz, tökmag (11%), frissföl [fölözött tej, növényi zsír, vajkultúra], burgonya pehely [víztelenített burgonya, zsírsav mono- és digliceridek emulgeálószerei], zsír, margarin [finomított és frakcionált növényi olajok (pálma, repcemag), víz, emulgeálók: zsírsavak mono-, és digliceridjei, napraforgó lecitin; só, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vaj aroma, színezék: béta-karotin], élesztő, só, sütőszer [búza (liszt, malátaliszt, glutén), stabilizátor: E466; emulgálószerek: E472e, repcelecitin; cukor, csomósodást és lesülést gátló anyag: kalcium-foszfátok; lisztkezelő (javító) szer: aszkorbinsav, enzimek], sütőpaszta [növényi zsír (pálmamag, pálma), növényi olaj (repcemag), cukor, víz, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), (repcemag)], teljes tojáslé [tojás, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát].