Omlós tökmagvas-főtt krumplis pogácsa

Az omlós tésztához főtt burgonyát és tökmagot adunk. Felületét tökmaggal díszítjük. Boltjainkban frissen sütjük.

 

átlagos tápérték adatok 100 G termékben

energia (kJ/kcal)1575 kJ / 376 kcal
zsír16
– ebből telített zsír4,4
szénhidrát47
– ebből cukor1,1
rost3,2
fehérje9,7
1,7

ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK

BL-55 liszt, krumpli, tökmag, tejföl, sertés zsír, margarin (finomított és frakcionált növényi olajok (pálma, repcemag), víz, emulgeálók: zsírsavak mono-, és digliceridjei, napraforgó lecitin; só, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vaj aroma, színezék: béta-karotin), élesztő, só, Frigomalt II (búza (liszt, malátaliszt, glutén), stabilizátor: E466; emulgálószerek: E472e, repcelecitin; cukor, csomósodást és lesülést gátló anyag: E341; lisztkezelő (javító) szer: E300, enzimek), kalácsfény (tejfehérje, teljes tojáspor, emulgeálószer: E339, aroma, színezék: béta-karotin).