Omlós tökmagos pogácsa

Az omlós tésztához főtt burgonyát és tökmagot adunk. Felületét tökmaggal díszítjük. Boltjainkban frissen sütjük.

 

átlagos tápérték adatok 100 G termékben

energia (kJ/kcal)1298 kJ / 308 kcal
zsír13,5
– ebből telített zsír3,8
szénhidrát39
– ebből cukor0,8
rost1,9
fehérje7,7
1,38

ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK

BL-55 liszt, víz, tökmag (11%), frissföl [fölözött tej, növényi zsír, vajkultúra], burgonya pehely [víztelenített burgonya, zsírsav mono- és digliceridek emulgeálószerei], zsír, margarin [finomított és frakcionált növényi olajok (pálma, repcemag), víz, emulgeálók: zsírsavak mono-, és digliceridjei, napraforgó lecitin; só, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vaj aroma, színezék: béta-karotin], élesztő, só, sütőszer [búza (liszt, malátaliszt, glutén), stabilizátor: E466; emulgálószerek: E472e, repcelecitin; cukor, csomósodást és lesülést gátló anyag: kalcium-foszfátok; lisztkezelő (javító) szer: aszkorbinsav, enzimek], sütőpaszta [növényi zsír (pálmamag, pálma), növényi olaj (repcemag), cukor, víz, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), (repcemag)], teljes tojáslé [tojás, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát].