A leveles tésztába egy roppanós virslit teszünk, megkenjük mustárral és frissen, üzleteinkben sütjük meg. Tetejére reszelt sajtot szórunk, aranybarnára sütjük.
átlagos tápérték adatok 100 G termékben
| energia (kJ/kcal) | 1662kJ / 398kcal |
| zsír | 23,2 |
| – ebből telített zsír | 12,6 |
| szénhidrát | 37,6 |
| – ebből cukor | 1,1 |
| rost | 1,7 |
| fehérje | 8,6 |
| só | 2,8 |
ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK
Bl-55 liszt, baromfi pálca csontokról mechanikus úton lefejtett baromfihús (65%), ivóvíz, csirkebőr, burgonyakeményítő,étkezési só, tartósítószer (E250), (E262), fűszerek és fűszerkivonat, stabilizátor E450, szárított fokhagyma, antioxidáns (E316), ízfokozó (E621), füstaroma, víz, leveles margarin, (növényi olajok, pálmaolaj, repceolaj), ivóvíz, emulgálószerek, (E471), (E322), étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag (E330), tartósítószer (E202), aroma, színezék (E160b); sajt: tehéntej kultúra, kalcium-klorid, oltóanyag, só, sütő margarin, növényi olajok (pálmaolaj, repceolaj), ivóvíz, emulgálószerek (E160a), só, élesztő, Frigomalt II:búza, stabilizátor E466, emulgálószerek E472e, repcelecitin, cukor, csomósodást és lesülést gátló anyag: E341, liszkezelő (javító) szer: E300, enzimek, Szaturnusz LC: búzaliszt, emulgeátor E472e, lisztkezelőszer E300, enzimek, ecet