Sajtos masni

A habkönnyű leveles tésztáját gazdagon megszórjuk sajttal és aranybarnára sütjük.

 

ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK

BL-55 liszt, víz, leveles margarin (finomított és frakcionált növényi olajok (pálma, repcemag), víz, emulgeálók: zsírsavak mono-, és digliceridjei, napraforgó lecitin; só, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vaj aroma, színezék: béta-karotin), sajt (tehéntej, kultúra, oltóanyag, só), margarin (finomított és frakcionált növényi olajok (pálma, repcemag), víz, emulgeálók: zsírsavak mono-, és digliceridjei, napraforgó lecitin; só, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vaj aroma, színezék: béta-karotin), só, Frigomalt II (búza (liszt, malátaliszt, glutén), stabilizátor: E466; emulgálószerek: E472e, repcelecitin; cukor, csomósodást és lesülést gátló anyag: E341; lisztkezelő (javító) szer: E300, enzimek), élesztő, Szaturnusz LC (búzaliszt, emulgeátor: E472e; lisztkezelő (javító) szer: E300; enzimek).

átlagos tápérték adatok 100 G termékben

energia (kJ/kcal)1666 kJ / 398 kcal
zsír21
– ebből telített zsír10
szénhidrát43
– ebből cukor0
rost2,4
fehérje7,7
2,0