A baguette és a magvas péksütemények hazánkban is igen népszerűek. A teljes kiőrlésű lisztből készült pékáru is virágkorát éri. Ezért sütöttünk teljes kiőrlésű lisztből baguette-t, aminek felületét magvakkal szórtuk meg. Szendvicsek készítéséhez ajánljuk elsősorban.
átlagos tápérték adatok 100 G termékben
| energia (kJ/kcal) | 1119 kJ / 265 kcal |
| zsír | 3,58 |
| – ebből telített zsír | 0,28 |
| szénhidrát | 46,14 |
| – ebből cukor | 1,66 |
| rost | 5,82 |
| fehérje | 1055 |
| só | 1,72 |
Összetevők ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK
BL-200 liszt, Víz, BL-80 liszt, Ötmagvas felületi kev. dekor berg(búzapehely, lenmag, zabpehely, napraforgómag, szezámmag.), Provito(lenmag (60%), búzaliszt, só, lisztjavító szer: aszkorbinsav, enzim (oxidoreduktáza, hydroláza), fűszerek (kurkuma).), Vitális glutin, RL-90 rozsliszt, Élesztő effekt, Só, Jung Maximo fresh(teljes kiőrlésű rozsliszt, olajmentesített napraforgóliszt, búzaliszt, enzimek, lisztkezelőszer: aszkorbinsav.)