
A baguette és a magvas péksütemények hazánkban is igen népszerűek. A teljes kiőrlésű lisztből készült pékáru is virágkorát éri. Ezért sütöttünk teljes kiőrlésű lisztből baguette-t, aminek felületét magvakkal szórtuk meg. Szendvicsek készítéséhez ajánljuk elsősorban.
átlagos tápérték adatok 100 G termékben
energia (kJ/kcal) | 1121 kJ / 264 kcal |
zsír | 3,6 |
– ebből telített zsír | 0,3 |
szénhidrát | 46 |
– ebből cukor | 1,6 |
rost | 5,8 |
fehérje | 10,6 |
só | 1,97 |
Összetevők ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK
teljes kiőrlésű búzaliszt (BL-200) [43%], víz, BL-80 búzaliszt, ötmagvas keverék 5% [búzapehely, lenmag, zabpehely, napraforgómag, szezámmag], glutin, magos keverék [lenmag, búzaliszt, só, lisztjavító szer: aszkorbinsav, enzim (oxidoreduktáza, hydroláza), fűszerek (kurkuma)], élesztő, RL-90 rozsliszt, só, sütőkeverék [teljes kiőrlésű rozsliszt, olajmentesített napraforgóliszt, búzaliszt, enzimek, lisztkezelőszer: aszkorbinsav].