A hagyományos kovásszal készült kenyér tésztáját formába helyezzük és abban sütjük ki. A forma kenyér igazi szendvicsalapanyag, mert minden szelete egyenlő nagyságú az elejétől a végéig.
átlagos tápérték adatok 100 G termékben
| energia (kJ/kcal) | 1019 kJ / 243 kcal |
| zsír | 0,73 |
| – ebből telített zsír | 0,35 |
| szénhidrát | 51,12 |
| – ebből cukor | 0,24 |
| rost | 2,31 |
| fehérje | 6,49 |
| só | 1,38 |
ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK
BL-80 liszt, Víz, RL-90 rozsliszt, Só, Élesztő effekt, Kukorica pehely, Créme de levain(kovászból származó élő mikroorganizmus készítmény (víz, kovász, élesztő, kovász baktérium), rozsliszt, maláta búzaliszt, sűrítő: xantán.), Berg Brot prémium(Búzaliszt, enzimek, lisztkezelő szer: aszkorbinsav (E300).