A rozslisztet is tartalmazó, illatos kenyér belseje puha és sűrűbb a tésztája, mint a fehér kenyéré. A kovásznak és a rozslisztnek köszönhetően alig morzsálódik.
átlagos tápérték adatok 100 G termékben
energia (kJ/kcal) | 1070 kJ / 252 kcal |
zsír | 1,3 |
– ebből telített zsír | 0,6 |
szénhidrát | 52 |
– ebből cukor | 0,7 |
rost | 2,6 |
fehérje | 6,6 |
só | 1,7 |
ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK
BL-80 liszt, víz, RL-90 liszt, élesztő, só, Elasztó (invertált cukorszirup, részben keményített növényi olaj (pálma, repcemag), víz, emulgeálószerek: (E476) poricinolsav poligliceridje, (E471) zsírsavak mono-, és digliceridjei), Rogana (termikusan feltárt rozs), Brotmax (búzamaláta liszt, búzaglutén, szőlőcukor, búzaliszt, emulgeátorok: E471, repcelecitin; savanyúságot szabályzó anyag: E262, lisztkezelő (javító) szer: E300, enzimek), BAS hell (kovász (rozsliszt, víz, kovászmag), savanyúságot szabályzó anyag: ecetsav), bécsi kenyérfűszer (kömény, édeskömény, koriander).