Szilvásgombóc

Gyerekkorunk egyik kedvenc desszertje újraértelmezve. A kelttésztát szilvalekvárral és fahéjas szilvával töltjük, tetejére vajas morzsát szórunk.

 

ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK

BL-55 liszt, víz, Fahéjas szilvatöltelék (szilva 64%, cukor, víz, módosított kukoricakeményítő: E1422, fahéj, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósító: kálium- szorbát), Cinnamon fahéjas töltelék (cukor, dextróz, módosított keményítő: E1414, tejsavópor, fahéj, teljes tejpor, sűrítő: nátrium-alginát (E401), só, habosító anyag (nem hidrogénezett és teljes mértékben hidrogénezett pálmazsír, emulgeálószerek: E472a, E322; aroma, színezék: E160a); (tejet tartalmaz) színezék: E101; E160a, ízesítő anyag), szilva, margarin (finomított és frakcionált növényi olajok (pálma, repcemag), víz, emulgeálók: zsírsavak mono-, és digliceridjei, napraforgó lecitin; só, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vaj aroma, színezék: béta-karotin), Proson Lux (dextróz, növényi olaj (repcemag, pálma), búzaglutén, emulgeálószerek (E471, E482, E472e), laktóz, tejfehérje, vajpor, feltárt búzaliszt, ízesítők (vanília aroma, vaj aroma), térfogatnövelőszer (E500), szárított glükózszörp, színezék (E160a), lisztkezelőszerek: E300, E920; enzimek (búza)), cukor, élesztő, só, kalácsfény (tejfehérje, teljes tojáspor, emulgeálószer: E339, aroma, színezék: béta-karotin).

átlagos tápérték adatok 100 G termékben

energia (kJ/kcal)1341 kJ / 318 kcal
zsír7,3
– ebből telített zsír3,1
szénhidrát56
– ebből cukor23
rost2,1
fehérje5,7
0,85