Sajttal szórt kenyér 750g vastagra szeletelt, csomagolt

A hagyományos kovásszal készült kenyér tésztáját formába helyezzük és abban sütjük ki. Tetejét sütés előtt sajttal megszórjuk, majd azt rápirítjuk. A sajttal szórt kenyér igazi szendvicsalapanyag, mert minden szelete egyenlő nagyságú az elejétől a végéig.

 

ÖSSZETEVőK ÉS ALLERGÉN INFORMÁCIÓK

Víz, BL-55 liszt, BL-80 liszt, sajt (tej, sajtkultúra, oltóanyag, só), RL-90 liszt, zsír, élesztő, só, Brotmax (búzamaláta liszt,  búzaglutén, szőlőcukor, búzaliszt, emulgeátorok: E471, repcelecitin; savanyúságot szabályzó anyag: E262, lisztkezelő (javító) szer: E300, enzimek), Créme de levain (kovászból származó élő mikroorganizmus készítmény (víz, kovász, élesztő, kovász baktérium), rozsliszt, maláta búzaliszt, sűrítő: xantán).

 

átlagos tápérték adatok 100 G termékben

energia (kJ/kcal)1047 kJ / 247 kcal
zsír0,8
– ebből telített zsír0,4
szénhidrát52
– ebből cukor0
rost2,5
fehérje6,6
1,5